Feedback
Mesaje
Aici puteti vizualiza mesajele primite de la potentiali clienti pentru anunturile dvs. In cazul in care ati primit un mesaj nou, acest lucru va fi indicat cu schimbarea culorii textului linkului Mesaj in portocaliu, ca in figurile de mai jos (Optia, versiunea desktop si mobil).
Important! - Pentru aceasta semnalizare este necesar sa va conectati in prealabil la Contul dvs. Optia. Va recomandam sa contactati cat mai curand persoanele interesate pentru a va creste sansele unei vanzari. Mesajele mai vechi sau neinteresante pot fi sterse.


Favorite

Puteti sa salvati anunturile pe care le considerati interesante in zona de masini Parcate/Favorite (cel mult 25 de anunturi pot fi salvate). Pentru aceasta, trebuie sa va conectati in prealabil la Contul dvs. Optia.


Profil

Aici puteti sa actualizati si/sau completati datele dvs. de contact precum si sa va extindeti profilul cu informatii suplimentare despre firma dvs., in cazul in care v-ati inregistrat ca Utilizator Firma.
Pentru a va inregistra un Cont Optia.ro, va rugam sa vedeti si Contul Utilizator Optia.ro


Statistici

In cadrul rubricii Statistici puteti vizualiza informatii despre evolutia costurilor si valorii parcului dvs. auto, evolutia individuala a unui anunt (numar de vizualizari, modificari de pret,valoare comparativa cu cea a anunturilor similare etc.). Aceste date sunt interesante mai ales pentru Utilizatorii Firma!

Pentru intregul parc auto:
a) Valoarea totala a masinilor dvs.: Suma preturilor pentru toate anunturile dvs.

b) Valoarea medie a masinilor dvs.: Valoarea Totala / Numarul de Anunturi
(Exemplu: Anuntul 1: 4.900 EUR , Anuntul 2: 9.300 EUR , Anuntul 3: 6.500 EUR => Valoarea medie: (4900 + 9300 + 6500) / 3 = 6900 EUR)

c) Costul total de stocare pentru masinile din parcul dvs. de masini: Suma tuturor costurilor individuale pentru fiecare loc de parcare din domeniul administrat de dvs. (in cazul in care pentru un anunt nu a fost specificata o valoare in campul Cost/Zi, aceasta se va considera implicit 0 - zero). Pentru o masina, costurile de stocare sunt calculate dupa cum urmeaza: Cost/Zi (EURO) * Numar Zile Anunt Online .

(Exemplu: Ati introdus pentru Locul de Parcare cu Indicativul A30, 200 Eurocent pe zi, deci 2 EUR pe zi. Anuntul este de 10 zile online => rezulta: 2*10 = 20 Euro costuri fixe de stocare)

d) Distributia de pret a masinilor dvs.:
Pentru fiecare categorie de pret va fi afisat numarul de autoturisme si procentul din totalul parcului dvs. auto pentru acea categorie.
(Exemplu: intervalul de pret 9.000 EUR pana la 10.000 EUR: 3 anunturi, reprezentand 37.5% din totalul masinilor oferite de dvs. spre vanzare).

In plus, este posibil exportul datelor statistice sub forma unui fisier csv (comma separated values - valori separate prin virgula *.csv). Apasati butonul (,a,) din dreapta sus - se va deschide o fereastra cu datele in format csv. Copiati aceste date din aceasta fereastra (Ctrl+A, Ctrl+C) si lipiti-le in programul dvs. de editare (Ctrl+V) (de ex. Notepad, Excel, etc.).

Costul per masina:
a) Modificari de pret: Se vor memora pana la 5 modificari de pret pentru fiecare anunt, pentru a avea un istoric al acestor modificari.

b) Cost individual de stocare: vezi mai sus.

c) Vizualizari: De cate ori a fost vizualizat anuntul dvs, precum si data la care a avut loc acest lucru + Numarul total de vizualizari pentru un anunt.

d) Reprezentare grafica: O reprezentare aproximativa a valorii masinii dvs. comparativ cu anunturi similare. Barele din grafic reprezinta distributia relativa de pret a masinilor similare in functie de grupe de pret. De exemplu, daca aveti o bara cu valoarea de 10% si valorie adiacente de sub bara sunt 10.000 si 12.000 acest lucru inseamna ca anunturile similare cu acesta au in proportie de 10% preturile cuprinse in acest interval (10...12 Mii Euro). Va rugam sa considerati ca aceste date sunt pur orientative si depind in mod puternic de numarul de anunturi similare cu cel considerat. In cazul in care nu se poate face o comparatie statistica, va fi afisata o bara orizontala cu valorile 1...10 Euro.


Cautari

Puteti sa salvati o cautare automatizata. Optia va cauta in mod automat anunturi ce indeplinesc criteriile setate de dvs. si in cazul in care se gasesc anunturi corespunzatoare, lista acestora va fi afisata in Zona Clienti/Cautari precum si pe prima pagina sub rubrica Notificari (Important! - pentru a vizualiza aceste Notificari, in cele mai multe cazuri este necesar sa va conectati la Contul dvs. Optia in prealabil).