Feedback
Inserarea unui anunt

Pentru a putea sa inserati un anunt, trebuie sa va conectati la Contul dvs. Optia.ro

Aveti trei posibilitati de a insera un anunt.

1.) Puteti sa inserati un anunt Optia folosind meniul Insereaza Gratuit! din bara de navigatie de sus.

2.) Din Zona Client / Anunt Nou a contulul dvs. Optia.ro puteti sa inserati in mod rapid un anunt (sau mai multe anunturi similare). Aceasta optiune este indeosebi utila persoanelor care doresc sa insereze mai multe anunturi similare.

Spre exemplu doriti sa inserati 3 autoturisme Dacia Duster, diesel, cutie viteze manuala. Pentru aceasta, selectati casutele corespunzatoare Marca, Model, Cutie Viteze si Combustibil. Dupa ce ati salvat primul anunt, atunci cand apasati butonul Reset din partea de jos a paginii, campurile pe care le-ati marcat mai inainte nu vor fi resetate la valorile lor implicite ci vor ramane cum au fost setate de dvs. anterior. In mod predefinit, valorile pentru Localitate, Titlul anuntului si Textul acestuia nu se vor reseta.

Deoarece aceasta optiune este gandita pentru adaugarea rapida a unor anunturi, lipsesc unele campuri din formularul de completat. Aceste valori pot fi insa introduse ulterior daca se doreste acest lucru prin editarea anuntului in Zona Client / Anunturi. La fel, pozele asociate cu anuntul in cauza se vor adauga tot in zona de editare a anuntului Zona Client / Anunturi.

3.) Din Pagina Mobila Optia.ro - asa cum se poate vedea in imaginile de mai jos. Pentru a insera un anunt de pe telefonul mobil se va accesa pagina Optia.ro din browserul web (Chrome / Android, Firefox mobil, etc.) instalat pe telefon. Se va selecta din pagina de pornire meniul Inserare.

IMPORTANT! - Pentru a insera un anunt, nu uitati sa va conectati in prealabil - de pe telefonul mobil - la contul dvs. Optia.ro