Feedback
Zona Clienti

Zona Clienti este zona privata a siteului Optia.ro la care aveti acces dupa ce v-ati inregistrat pe site si ati accesat Contul dvs. Optia. Din panoul de control puteti sa modificati datele profilului si/sau anunturilor dvs., puteti sa adaugati sau sa stergeti imagini, puteti sa vizualizati statistici referitoare la oferta dvs., etc.

Pentru versiunea mobila a siteului Optia.ro:


Editare Anunturi

Pentru a edita anunturile dvs., selectati meniul Anunturi din Zona Client. O sa vedeti o lista cu anunturile existente, similara cu imaginea de mai jos. Aici puteti sa editati fiecare anunt in parte, sa modificati valori deja existente sau sa adaugati informatii suplimentare pe care nu le-ati introdus de la inceput, cand ati incarcat initial anuntul. De asemenea tot aici pot fi adaugate, modificate sau sterse imaginile pentru anuntul in cauza (a se vedea imaginile urmatoare). Pentru a salva modificarie unui anunt, apasati pe butonul discheta din coltul dreapta sus al fiecarui anunt editat.

Daca doriti sa stergeti un anunt selectati mai intai casuta de activare din stanga textului Sterge Anunt dupa care dati click pe Sterge Anunt. Daca dorit sa dezactivati temporar anuntul, selectati casuta din stanga textului Anunt activ.

Pentru Utilizatorii Firma exista posibilitatea sa va particularizati anuntul adaugand informatii cu privire la indicativul locului de parcare al masinii precum si costuri asociate cu acesta. De exemplu, indicativul locului este A123 iar costul asociat este de 2 EURO/zi. Introduceti atunci in campul masinii corespunzatoare la Indicativ valoarea A123 iar la Cost/Zi valoarea 200 (in Eurocenti!). Puteti ulterior vizualiza in rubrica Statistici evolutia costului cu parcarea masinii respective precum si cu tot parcul dvs. de masini.

Pentru modificarea imaginilor asociate cu un anunt, selectati pentru anuntul respectiv butonul
Modifica Imaginile. Se pot insera pana la 10 imagini pentru fiecare anunt.


Pentru fiecare anunt puteti adauga un istoric al masinii, care poate sa cuprinda revizii si reparatii efectuate, teste ITP, alte verificari, etc. Selectati butonul Istoric si se va deschide un ecan ca in figura de mai jos. Editati textul direct in zonele punctate. Salvarea se face automat in momentul in care dati click pe simbolul X din dreapta sus al ferestrei de editare (ca sa inchideti fereastra de editare). Dati click pe imaginea de mai jos pentru a vizualiza o captura de ecran cu o astfel de fereastra de editare.